Nieuws

Nieuw bij First Class beauty & Products

 


Henna brows

De henna brow treatment is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft.
Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag.De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Afbeeldingsresultaat voor henna brows

 

 

 

 

 

Hoewel henna natuurlijk al eeuwenoud wordt gebruik, is Brow Henna is de nieuwste trend op wenkbrauwgebied. Het is dan ook een geweldige manier om wenkbrauwen te kleuren. Omdat je niet alleen de haartjes verft, maar ook de huid.

 

Henna is een geweldig alternatief voor gewone wenkbrauwverf. Want er komt geen ammoniak en oxidant aan te pas. De formule is een combinatie van de beste kwaliteitIndiase henna en de nieuwste innovatie in haarkleuring. Brow Henna kan tot 14 dagen op de huid blijven zitten, mits er niet te veel reinigingsproducten worden gebruikt. En blijft tot 6 weken op de haartjes.

 

 

Spraytan

​Spraytan is een methode om een egale bruine kleur te krijgen binnen 15 minuten.
​Deze kleur blijft 7 tot 10 dagen zitten en door goede verzorging zal de kleur ook mooi behouden. 
​Wij werken met het merk van Norvell dat voor elk huidtype geschikt is.

Afbeeldingsresultaat voor norvell

 

 

 

 

Het belangrijkste middel dat in alle zelfbruinende formules wordt gebruikt, is dihydroxyaceton (DHA). Dit ingrediënt produceert geen "echte kleur" door het melaninegehalte van de huid te verhogen, maar het creëert eerder een gebruind uiterlijk door een bruine kleur op het huidoppervlak te ontwikkelen.

 

De werking van DHA is beperkt tot de bovenste laag van de huid en omvat een reactie tussen DHA en huideiwitten en zuurstof die bruine verbindingen produceert. Dit proces is vergelijkbaar met wat er gebeurt als je een appel snijdt en het oppervlak van de appel bruin als het wordt blootgesteld aan de zuurstof in de lucht.

 

De kleurontwikkeling duurt 2 tot 4 uur en de intensiteit van de kleur is afhankelijk van de DHA-concentratie in het product en de individuele huidkenmerken van elke leerling. De kleur ontwikkeld door de DHA duurt meestal 5 tot 7 dagen en begint te vervagen als de bovenste laag van de huid van nature exfolieert.

 

 

© 2006 - 2018 First-Class-Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel