Nieuws

Nieuw bij First Class beauty & Products

 

Make-up lijn van Sothys

Sothys laat u vandaag haar nieuwe visie op kleur zien. Een chique en glamour geschiedenis die de kern vormt van haar Parijse wortels, de perfecte combinatie van professionele knowhow en een hoogwaardig imago.

Maak nu kennis met de mooie make-up lijn van Sothys of kom het ervaren in de salon.

 

Afbeeldingsresultaat voor make up sothys


 

 

 

Spraytan

​Spraytan is een methode om een egale bruine kleur te krijgen binnen 15 minuten.
​Deze kleur blijft 7 tot 10 dagen zitten en door goede verzorging zal de kleur ook mooi behouden. 
​Wij werken met het merk van Norvell dat voor elk huidtype geschikt is.

Afbeeldingsresultaat voor norvell

 

 

 

 

Het belangrijkste middel dat in alle zelfbruinende formules wordt gebruikt, is dihydroxyaceton (DHA). Dit ingrediënt produceert geen "echte kleur" door het melaninegehalte van de huid te verhogen, maar het creëert eerder een gebruind uiterlijk door een bruine kleur op het huidoppervlak te ontwikkelen.

 

De werking van DHA is beperkt tot de bovenste laag van de huid en omvat een reactie tussen DHA en huideiwitten en zuurstof die bruine verbindingen produceert. Dit proces is vergelijkbaar met wat er gebeurt als je een appel snijdt en het oppervlak van de appel bruin als het wordt blootgesteld aan de zuurstof in de lucht.

 

De kleurontwikkeling duurt 2 tot 4 uur en de intensiteit van de kleur is afhankelijk van de DHA-concentratie in het product en de individuele huidkenmerken van elke leerling. De kleur ontwikkeld door de DHA duurt meestal 5 tot 7 dagen en begint te vervagen als de bovenste laag van de huid van nature exfolieert.

 

 

© 2006 - 2019 First-Class-Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel