Botoxbehandeling bij overmatige transpiratie!!?

Last van overmatige transpiratie? Dit is te behandelen met Botox. Met botox zult u denken? Ja, inderdaad met hetzelfde middel wat gebruikt wordt tegen rimpels. Botox blokkeert namelijk de samentrekking van (willekeurige) spieren en blokkeert daarmee de werking van zweetklieren.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze behandeling? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult met cosmetisch arts Drs. Shelly Gangapersad eigenaar Perfect Anti-Aging Center

Informatie over Botox
Botox (botuline toxine) is vooral bekend geworden als middel tegen het wegspuiten van rimpels. Botox blokkeert het acetylcholine. Dit is een stof die de zenuwimpuls doorgeeft naar de spieren en ook naar de zweetklieren.

De behandeling met Botoxinjecties
In de oksels wordt op 10-15 plaatsen een kleine hoeveelheid botuline toxine gespoten in de lederhuid juist onder de opperhuid. Het inspuiten van de vloeistof geeft vaak kortdurend een wat branderige pijn, maar is voor de meesten goed te doorstaan. Het effect van de behandeling is al na enkele dagen te merken. De overmatige transpiratie vermindert en het effect houdt meestal 4-6 maanden aan.

Na een vrijblijvende intake kan direct een botox- en/of fillerbehandeling plaatsvinden. Prijzen vanaf € 120. https://www.first-class-beauty.nl/c-4793498/botox-injectables/

* Drs. Shelly is aangesloten bij NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde) en BIG geregistreerd.?

© 2006 - 2021 First-Class-Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel