Spraytan artist

Spray Tanning

Steeds meer mensen zijn zich bewust van de gevaren van overmatig of verkeerd zonnen of zonnebank gebruik. Maar ondanks deze gevaren blijft de vraag naar een mooi bruine teint bestaan.

Spray tan is een gezonde manier om in slechts enkele minuten een mooie bruine teint te krijgen.

Boost het zelfvertrouwen van uw klant en laat ze er stralend uit zien. Onderhoud een gezonde, natuurlijke, gouden uitstraling overal en altijd. Geeft een glad, strepenvrij en egaal resultaat. Accentueert uw gelaatrekken en laat u slanker lijken. Vereffent huidimperfecties, minimaliseert de zichtbaarheid van striae of spataderen.

Perfect voor speciale gebeurtenissen, spa uitjes, bruidsfeesten, voorbereiding op de vakantie of een last minute tan. Heeft de mogelijkheid om alleen toe te passen op specifieke plaatsen of lastig te bruinen lichaamsdelen. Elimineert bikini/tanning lijnen. Kies samen met de Norvell specialiste voor de diepte van de teint en bereik onmiddellijk resultaat.

 

Wat leer je tijdens de cursus?

Tijdens deze cursus staat het ontwikkelen van vaardigheden die jij als specialist moet hebben centraal. Naast de technieken die je dient te beheersen, besteden wij ook veel aandacht aan hygiëne, advisering en verzorging. Je gaat na de theorie direct aan de slag in de praktijk en oefent op de lesdag gelijk op een model.

Modules

  • Hygiëne en Consult
  • Veiligheid en Ventilatie
  • Productkennis
  • Apparatuur
  • Airbrush Techniek
  • Advisering en verzorging 

Airbrush Techniek

Met de Airbrush techniek leer je, door middel van verneveling, een tanning-lotion aan te brengen op de huid.

Het airbrush apparaat zorgt ervoor dat de lotion over huid vernevelt, wat zorgt voor een mooie egale kleur zonder vlekken en strepen  te veroorzaken. Door het apparaat handmatig te besturen kunnen ook moeilijk bereikbare plekken behandeld worden.

 

Materiaalgebruik

Tijdens de cursus werk je met de professionele producten, accessoires en apparatuur van het topmerk Norvell. Norvell werkt continue aan de innovatie van haar producten. Wij bieden: trainingen, advies en apparatuur.

 

Wat kan je ermee?

Met  Spray Tanning kan je klanten snel en verantwoord een natuurlijk bruine teint geven, waarbij de huid gevoed en verzorg wordt.  Velen voelen zich een stuk beter met een mooie kleur en bij het aanbieden van deze behandeling boek je direct resultaat! Je kunt ervoor kiezen om te werken in een beautysalon, om ambulant aan de slag te gaan of start je eigen onderneming!   

 

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact met ons opnemen via telefoon 06-20054017 of email info@firstclassbeautyproducts.nl

© 2006 - 2020 First-Class-Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel