Skincare treatments Sothys (m/v)

 

Sothys staat al meer dan 70 jaar voor knowhow, noviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging, zowel voor de man als de vrouw. Voor alle huidproblemen heeft Sothys een adequate oplossing. Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Tevens is Sothys hypoallergeen, wat inhoudt dat een allergische reactie tot het minimum beperkt wordt. Kortom Sothys biedt u een verzorgd, fris en stralend uiterlijk! 

De specifieke Sothys instituutbehandelingen vallen in de catagorie cosmeseutisch ( tussen medisch en cosmetisch in ) Met de Cosmeceutische, wetenschappelijk onderbouwde werkstoffen van Sothys, heeft u na 1 behandeling al onmiddellijk zichtbaar resultaat. De werkstoffen werken als een medicijn, snel, sterk , langdurig en gaan diep de huidlagen in, dus zeer effectief.

De behandelingen zijn geschikt voor zowel Dames als Heren.

Gelaatsbehandeling Zilver 30 min €35,99
Reinigen, scrub, dieptereiniging, creme, make-up

Gelaatsbehandeling Gold 45 min €54,99
Reinigen, scrub, dieptereiniging,massage,  masker, epileren, creme, make-up

Junior behandeling (stagiar) 30 min €27,99
Reinigen, scrub, dieptereiniging, creme, make-up 

Junior behandeling (stagiar) 45 min €39,99
Reinigen, scrub, dieptereiniging, massage, epileren creme, make-up

Seizoensbehandeling: een frisse verleiding ca. 60 min €69,99
Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt en zorgt voor comfort. 100% ontspanning en een heerlijke geursensatie. De behandeling bevat een intake & Huidanalyse door 1 van onze huidcoaches.

Jeunesse behandeling ca. 90 min €89,95
Deze intensieve verjongende behandeling beschermt het jeugdigheidskapitaal op elke leeftijd door een dubbele aanpak van de tekenen van veroudering. Dit wordt waargemaakt door het tri-complex (saffraan, sophora en peptiden) Saffraan en Sophora verwijderen de afvalstoffen, waardoor de huid weer gaat stralen. Peptiden beperkt de celveroudering. Voor en na foto inbegrepen.
In een kuur van 3 behandelingen in drie weken, ziet uw huid er zichtbaar 6 jaar jonger uit. €245,-


Clarte & comfort behandeling ca. 60 min €65,99
​Deze behandeling is gericht op vermindering van de overpigmentatie aangebracht door de zon.
​De behandeling is dan ook aan te raden in het voor en het najaar.

Soin professioneel Contour Yeux: speciaal voor de ogen ca. 30 min €37,00
Contour yeux is een totaal oplossing dankzij een toptechnologie tussen wetenschap en natuur. Een verzorgende behandeling die de overbelaste kwetsbare huid rondom de oogleden kalmeert. Dankzij de prachtige werkstoffen verminderen, donkere kringen, vochtwallen, rimpeltjes en voelt de huid weer glad en ontspannen aan.

In een kuur van 3 x in drie weken heeft u een prachtig resultaat. ca.45 min. In combinatie met een gezichtsbehandeling kost deze oogbehandeling ca. 25 min. €27,50

Hydra 3HA: cosmeseutische drievoudige hydratatie ca. 90 min €89,95
Deze excellente behandeling is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hydratatiebehoeften van elke huid. Een intensief vochtbad voor de huid, doormiddel van drievoudig Hyaluronzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een injectie look-like effect. Een perfect resultaat, de huid voelt soepeler aan en lijntjes door gebrek aan vocht, verdwijnen.
In kuurverband van 3 behandelingen in drie weken. ca. 90 min. €245,50 

Glycopeel ca. 30 min €37,00 of 45 min €47,99
Medische inspiratie en de expertise van de schoonheidsspecialist zorgen voor een vernieuwde huid. De oplossing voor huiden die last hebben van te veel talg , verstikt zijn, vermoeidheid, droge plekjes, rimpels, lijntjes, doffe huid, pigmentvlekken, littekens. Op basis van glycolzuur en salicylzuur om de gelaatstrekken glad te maken en de celvernieuwing te stimuleren.
De Glycopeel kan in kuurverband worden gedaan. Vraag uw schoonheidsspecialiste of uw huid geschikt is voor deze behandeling!

Upgrade uw schoonheidsbehandeling​! 
Harsen bovenlip/kin
€ 7,95
Harsen gelaat €15,95
Verven wenkbrauwen € 10,00
​Verven wimpers € 10,00      

© 2006 - 2021 First-Class-Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel