Schoonheidsbehandelingen Sothys (man/vrouw)

Sothys staat al meer dan 70 jaar voor knowhow, noviteit en kwalitatief hoogwaardige concepten op het gebied van huidverzorging, zowel voor de man als de vrouw. Voor alle huidproblemen heeft Sothys een adequate oplossing. Onafhankelijke wetenschappelijke testen tonen de werkzaamheid van alle producten en behandelingen aan. De testen worden in-vitro en op personen uitgevoerd en niet op dieren. Tevens is Sothys hypoallergeen, wat inhoudt dat een allergische reactie tot het minimum beperkt wordt. Kortom Sothys biedt u een verzorgd, fris en stralend uiterlijk! 

 

Seizoensbehandeling: een frisse verleiding 2 x per jaar ca. 60 min. €65,00
Deze behandeling is speciaal gericht op het huidritme van de seizoenen. Een innovatief concept dat de huid alle essentiële elementen geeft die zij nodig heeft voor die speciale tijden van het jaar. Een behandeling die de huid voedt en zorgt voor comfort. 100% ontspanning en een heerlijke geursensatie.

Peaux sensibles SPA: voor de overgevoelige huid ca. 60 min. €65,00
Een basisbehandeling voor de gevoelige tot zeer gevoelige huid. Een serie op basis van Spa Marie-Henriette afkomstig uit de bronnen van de Belgische Ardennen. Zonder geur en kleurstoffen en hyperallergeen. Kalmeert en geeft de huid weer een comfortabel gevoel.

Clarte & Comfort: voor huiden met roodheden en couperose. ca. 60 min. € 65,00
Een kalmerende basisbehandeling met een ingrediënt van Hamamelis, die de stuwing in de haarvaten vermindert. De huid ziet er minder rood uit en voelt minder ruw aan.

 

Soin Correcteur: acne behandeling voor vette onzuivere huiden ca. 40 min. € 40,00
Een speciale acne behandeling op basis van een boost van actieve etherische oliën, voor vermindering van talg, comodonen, ontstekingen en het kalmeren van de huid. Ook in kuurverband wordt deze speciale behandeling aangeboden. ca. 40 min.x6 € 225,00 In twee maanden tijd 6 behandelingen, waarvan de eerste 4 behandelingen plaatsvinden in de eerste maand. 
 

Sothys Homme: een speciale behandeling voor de man. ca.60 min. € 65,00
Omdat de huid van de man,vetter, dikker en groffer is, heeft deze huid andere behoeftes qua werkstoffen. De huid wordt versterkt en is beter beschermd. Een heerlijk ontspannende gezichtsbehandeling op basis van vulkanisch gesteente voor een energie boost in de huid, met een geursensatie van Witte Muskus, Amber,Lavendel,Ceder en Sandelhout. 

 

Soin Fondamental [ W ] : voor vermindering van pigmentvlekken. ca.50 min. € 60,00
Deze behandeling is zeer geschikt om de huid op te lichten en pigmentvlekken te verminderen. Voor een goed resultaat wordt een behandelsessie van minimaal 4 x geadviseerd in vier weken tijd. Samenwerking met de schoonheidsspecialiste doormiddel van de juiste huidverzorging voor thuis is een must voor optimale verbetering. 

 

Soin professioneel Contour Yeux: speciaal voor de ogen. ca.45 min. € 39,50
Contour yeux is een totaal oplossing dankzij een toptechnologie tussen wetenschap en natuur. Een verzorgende behandeling die de overbelaste kwetsbare huid rondom de oogleden kalmeert. Dankzij de prachtige werkstoffen verminderen, donkere kringen, vochtwallen, rimpeltjes en voelt de huid weer glad en ontspannen aan.

In een kuur van 3 x in drie weken heeft u een prachtig resultaat. ca.45 min. 3x € 118,50 In combinatie met een gezichtsbehandeling kost deze oogbehandeling ca. 25 min. € 27,50
 

Sothys Cosmeseutische Instituutbehandelingen ( tussen medisch en cosmetisch in ) Met de Cosmeceutische, wetenschappelijk onderbouwde werkstoffen van Sothys, heeft u na 1 behandeling al onmiddellijk zichtbaar resultaat. De werkstoffen werken als een medicijn, snel, sterk , langdurig en gaan diep de huidlagen in, dus zeer effectief. 
 

Collagene Hyaluronique: cosmeseutische anti-aging ca.90 min. € 85,00
Ontdek Collagene Hyaluronique, de eerste intensieve anti-rimpelbehandeling die is afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid. Volgens diagnose van uw schoonheidsspecialist die uw verouderingsgraad bepaalt. Een professionele behandeling die technologie en exclusieve massages combineert voor een bewezen en duurzame doeltreffendheid. In een kuur van 3 behandelingen in drie weken, ca. 90 min. 3x € 232,50

 

Hydra 3HA: cosmeseutische drievoudige hydratatie ca. 90 min. € 85,00
Een intensief vochtbad voor de huid, doormiddel van drievoudig Hyaluronzuur. Met deze unieke behandeling creëren we een injectie look-like effect. Een perfect resultaat, de huid voelt soepeler aan en lijntjes door gebrek aan vocht, verdwijnen. De korte rugmassage en de verschillende massages zorgen voor een heerlijke ontspanning. In kuur van 3 behandelingen in drie weken. ca. 90 min. 3x 232,50 

 

Energie behandeling Eleutherocoque: (met Siberische Ginseng ) ca. 90 min. € 85,00
Een boost van energie om uw huid een heldere teint te geven en weerstand te bieden tegen invloeden van stress, vervuiling, tijdens en na ziekte, onzuivere huiden, rokershuiden of huiden die een flinke oppepper nodig hebben. Siberische Ginseng is als werkstof instaat zich aan de behoefte van de huid aan te passen. In combinatie met de verschillende massages die de energie ook opwekken, heeft u een prachtige uitstraling na de behandeling. In een kuur van 3 x in drie weken ca.90 min. 3x € 232,50 

 

Peeling Resurfacant: (cosmeseutische peeling ) ca. 60 min. € 59,50
Medische inspiratie en de expertise van de schoonheidsspecialist zorgen voor een vernieuwde huid. De oplossing voor huiden die last hebben van te veel talg , verstikt zijn, vermoeidheid, droge plekjes, rimpels, lijntjes, doffe huid, pigmentvlekken, littekens. Op basis van glycolzuur en salicylzuur om de gelaatstrekken glad te maken en de celvernieuwing te stimuleren. Kan om de 3 a 4 weken worden gedaan. Vraag uw schoonheidsspecialiste of uw huid geschikt is voor deze behandeling!

 


      

© 2006 - 2017 First-Class-Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel